Vakantie en weekendlogeeropvang in Noordwijk


Aan de rand van Noordwijk, op een beschutte plek achter de uitgestrekte duinen ligt bungalowpark "De Gouden Spar". (Duinweg 102, 2204 AW Noordwijk).

De Oogappelboom heeft hier een eigen huisje met veel speelgoed, een playstation, knutselmateriaal, een trampoline, etc.

Wanneer we 2 groepjes hebben huren we een huisje naast ons erbij. De huisjes hebben een grote tuin en liggen aan een groot speelveld met schommels, zandbak en klimtoestellen.

 

De Gouden Spar is een heel rustig en autovrij park. Vanuit het park lopen we door de mooie duinen in circa 20 minuten naar het ‘stille strand’, een rustig strand omdat er geen auto’s kunnen komen. De duinen lenen zich voor heerlijke wandelingen, hutten bouwen, of als er sneeuw ligt sleeën.


In de omgeving kunnen we zwemmen, bowlen, trampoline springen, naar de film

of de zand-water speeltuin. Het programma maken we in samenspraak met de kinderen. Omdat er vanaf 4 kinderen 2 leidsters zijn, kunnen kinderen die geen zin hebben in een uitstapje, op het park blijven.


Op zaterdag gaan we vaak zwemmen in een heel rustig zwembad. Op zondag blijven we meestal op het park of gaan we even de duinen in (in de zomer een ijsje halen of met frietjes picknicken in het bos).


In de vakanties maken we meer uitstapjes zoals bowlen of naar de film. We ondernemen geen uitstapjes die te druk zijn voor de kinderen, zoals attractieparken.

                                                        Disclaimer            Algemene Voorwaarden             Privacy Statement